Första besöket på 62 år

Här i mitt kök luktar det gott just nu av mitt gräddande av nybakade bullar 🙂

Vi har minusgrader, cirka fem, och ganska klar och fin himmel.

Igår åkte jag och Gunilla ner till Sorsele, jag skulle klippa mig på förmiddan och hon först klockan två, så det blev en heldag för oss där nere. Väglaget härifrån och ner mot Djupfors var väl så där, tog det försiktigt med tanke på halkan, men sedan blev det bra vinterväglag. Precis när Vega nästan hade klippt mig färdigt så försvann strömmen, hon var inte orolig utan gick och hämtade ett ljus som hon tände, så hon klippte mig och fixade färdigt håret i stearinljusets sken 🙂 Åkte ner till Gunilla som var i Thomas lägenhet, för mina ärenden kunde jag ju inte göra då det var strömlöst. Vi kunde ju inte bara sitta där så vi tog bilen upp på samhället och precis innan vi kom till Järnia så fick vi strömmen tillbaks. Tack för det! Fixade det vi skulle på Järnia och sedan tillbaks till lägenheten och gjorde färdigt det som Gunilla skulle fixa där.

Sedan på samhället igen och gjorde alla ärenden och Gunilla blev klippt. På hemvägen skulle Gunilla lämna lägenhetsnyckeln åt Thomas som arbetar i Kommunhuset, hon skulle ringa och be honom komma ut, aldrig sa jag, jag har aldrig varit inne i detta hus så nu vill jag i alla fall gå in genom dörren. Där blev vi väl mottagna, tyvärr så satt Thomas i ett möte så vi hann inte träffa honom så mycket.

Nu har jag i alla fall, snart 62 år, fått göra ett besök på Kommunhuset för första gången. Hade gärna velat se lite mer men dom satt ju i möte, huvudsaken var att vi fick träffa våran Pia 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.