Nya ägare till Ammarnäs Livs

Nu mina vänner ska jag berätta något så enormt roligt och spännande för er!

Det ska bli ägarbyte av vår affär så snart som möjligt, troligen från 1 mars.

Vi har aldrig gått ut offentligt om att sälja affären utan vi har sagt när folk frågat om vi ska sälja att, den dagen det dyker upp någon seriös köpare som tänker på Ammarnäs och vill stanna i byn, den dagen säljer vi.

Nu kom den dagen då två unga familjer undrade om dom skulle få köpa affären! Naturligtvis kan vi ju inte missa ett sådant tillfälle när fyra småbarnsföräldrar vill bo och verka i Ammarnäs. Två till barn på dagis, bara det 🙂

Jag och Lennart ska bo kvar i byn och vi ska hjälpa dom här ungdomarna i ett övergångsskede. Det kommer säkert att kännas konstigt till en början att vara ledig men nu kan vi ju göra en massa annat som vi inte kunnat göra så mycket av under dom här tio åren som vi haft affären. Vi har ju barn och barnbarn boende långt ifrån oss som vi kan hälsa på oftare och kanske ge dom ett handtag om det skulle behövas!

Och vilka är då dom familjerna? Jo, här kommer en presentation av dom:

MARCUS: En drivaktig glad prick med många järn i elden. Med rötter i Ammarnäs flyttade han till Djupfors för 12 år sedan, träffade Sanna och bildade familj.

SANNA: Gift med Marcus. Född och uppväxt i Ammarnäs, är lugn och trygg. Är deltidsanställd på Ammarnäs Livs sedan många år.

PATRIK: En uppfinnarjocke med rötter i Ammarnäs som älskar skidor, hundar och naturen. Han tar med sig sambo och två barn och flyttar till Ammarnäs.

MONIKA: En positiv tjej med ett leende på läpparna som alltid drömt om att få bo i Ammarnäs.

Dom kommer att driva affären vidare i samma anda som tidigare men även titta på möjligheter att utveckla affären vidare. Gärna med tips, synpunkter och ideér från bybor och övriga kunder.

 

Det här kommer att bli såååå bra!

 

 

 

7 kommentarer

 1. Inger Johannesson

  Lycka till allihop!
  Härligt att höra vad du hade för överraskning som skulle komma!!!!
  Aigert-Inger

 2. Irene Grundström

  Grattis Kinna och Lennart !!! Nu får ni njuta av livet medans ni är unga och vackra !
  Detta skötte ni beundransvärt. Ni är då värda stående ovationer !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.