Vilken härlig morgon!

En konstig men härlig känsla i kroppen när jag inte behöver jobba en lördag. Nu är vi ju inte affärsägare längre utan vi jobbar åt dom nya ägarna en övergångstid efter behov, igår jobbade vi båda två och idag jobbar Lennart.

Skjutsade ner honom till jobbet och sedan tog jag en tur för att ta lite bilder. Det är ju toppenväder idag igen.

Efter att jag varit till Vindelåforsen så körde jag upp till Gunilla och så glatt överraskad jag blev när jag såg Curts bil stå där 🙂 Väl inne i hallen ropade både Curt och Ewa ”-Va gör du här? Vi skulle ju överraska dig nere på hotellet när du skulle göra i ordning för fikat!!”

Men jag måste säga att detta var en mycket roligare överraskning för jag vet inte när vi fyra syskon satt vid samma bord en morgon och drack kaffe, nu gjorde vi det och det kändes härligt <3.

Här kommer lite bilder

Pistat upp till Höbäcken igår och som ni ser finns det skidspår också efter vägen

DSCN7794

 

Vindelåforsen

 

DSCN7795

DSCN7796

 

Lapplassen i ett härligt ljus

DSCN7798

 

 

DSCN7799

 

Vilken tur att vi fick den snö vi fått nu, för ett par veckor sedan var det bara is överallt

DSCN7801

DSCN7803

DSCN7802

4 kommentarer

  1. Inger Johannesson

    Oj, vilka fina, härliga vinterbilder du delar med dig! Broschyrbilder är det. Njut av det vackra. Känner att jag längtar efter riktig snö. Ha det fortsatt bra med ”ledigheten”!
    Aigert-Inger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.