Länge sedan sist!

Jaa, Midsommar har hunnit vara sedan mitt senaste blogginlägg, och den firade vi naturligtvis uppe i Aitelnas. Torsdag och Fredag var det bra väder men lördag och söndag blev det innedagar på grund av att det regnade precis hela tiden. Vi hade det mysigt i alla fall med Gunilla och Ewa men mer än två dagar hade nog ingen av oss pallat för. Mycket läsning, korsordslösning och kortspel blev det, mycket skratt också 🙂 Midsommarafton hade vi tävling innan middagen. Lassokastning, kubbspel och pilkastning blev det

DSCN8178                         DSCN8182      DSCN8190                           DSCN8191

DSCN8166

 

                  Nasto trivs som fisken i vattnet. Här kan han vara lös och är väldigt trofast ute vid stugan

DSCN8156

 

                 Vi hade även Göken på besök, tyckte nog det var varmt och skönt på rökröret från bastun

DSCN8199

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.