Pärugrävning

Men oj, så länge sedan jag skrev något här!! Kallar det nog för idétorka eller något liknande men nu ska jag försöka få ner lite.

Idag har jag varit i Potatisbacken och tagit upp potatis, måste ju passa på medans det inte regnar, tog inte upp allt men det är inte mycket kvar som jag sparar till en annan regnfri dag. Vi var några som samtidigt var i backen bland annat Carina med barn och barnbarn. Gunilla skymtar också i bild.

DSCN8324

Efter en hamburgare på Ammarnäsgården så åkte jag och Lennart upp till Höbäcken en sväng. Så fint det är med alla höstfärger nu. Det bara sprakar av olika färger i skogarna och fjällen.

DSCN8325

DSCN8326

DSCN8327

På vägen ner till byn stannade vi och tog upp tre vandrare. Två killar och en tjej från North Carolina, USA, dom hade gått från Abisko och skulle vidare till Hemavan. Tjugoen dagar var det sedan dom startade i Abisko, dom hade tagit det lugnt och nu räknade dom med sex dagar från Ammarnäs till Hemavan. Vi vill inte ha bråttom utan vi vill ta det lugnt, sa dom. Jättetrevliga ungdomar! Lämnade av dom vid affären och sedan körde vi upp till Tjulträsk.

Det är fortfarande besökare i byn, det var en väldans trafik efter  vägen och bilar stod parkerade både efter vägen och på parkeringen där uppe.

DSCN8328

DSCN8329

DSCN8331

Det var allt för idag men jag lovar komma igen lite snabbare med inläggen 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.