Lite av varje

I torsdags kom vi hem efter två härliga dagar med husbilen i Skellefteå. Tror att det kommer att bli Hur bra som helst att resa med den, man har ju boendet och allt man behöver med sig.

Fredagkväll var vi på Guide Center och åt en jättegod köttgryta med pären från Pärbacken. Hade sällskap med Hasse och Mymma.  Efter att vi ätit och surrat ett  tag så gick vi till Wärdshuset där dom hade bartömning, det var ganska mycket folk där och trevligt hade vi. Bartömningen hade dom för att WH stängs nu och öppnas åter i slutet av februari.

Lördagen började vi med morgonsfika, lyssnade  på Ring så spelar vi och löste Melodikrysset. Vädret var inget vidare, bara grått, så det inbjöd inte till så mycket uteaktiviteter så vi tog bilen och körde runt byn istället.  Först kaffe uppe hos Gunilla o Cengiz sedan körde vi upp till campingen och stannade hos Curtan o Anna som precis hade gjort upp eld och skulle koka kaffe. Vi stannade där en bra stund och fick träffa många trevliga bekanta som vi, tyvärr, inte träffar så ofta  sedan vi slutade med affären. På kvällen blev det bara att sitta i soffan och se på TV.

Idag har jag kastat en del av blommorna på altan och planterat en kruka med ljung och enris. Tog en långpromenad, hälsade på Åsa Skum och hennes mysiga hund som var så himla kelig 🙂 Där satt jag ett bra tag innan jag tog mig hem igen. Nu har vi ätit middag och är mätt och belåten.

Få se om vi får regn hela veckan eller om det blir någon dag som blir fin? Enligt yr.no så ser det inte lovande ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.