Frostigt uppe i Biergenas

Efter flera olika bestyr här ute på gården, bland annat omläggning till vinterdäck, så körde vi upp till Biergenas. Ju närmare upp vi kom så blev det mer och mer rimfrost i träden, det var så vackert! Vi körde upp på Helikopterplattan och när jag öppnade bildörren så flög en Kungsörn upp 25-30 meter framför bilen, häftigt att få se den på så nära håll, dom är stora! Tyvärr så gick det så fort så jag hann inte ta kameran, men här kommer andra bilder

DSCN8433

DSCN8431

DSCN8424

DSCN8428

DSCN8430

5 kommentarer

  1. amelie bendz

    Åh vad fint i rimfrosten! Här är vackert på annat sätt, björkar gula och aspar röda. Vi bor i ett vackert land tycker Amelie och Heinz i Vallentuna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.