Morgonspromenad

 

Vi har ett ganska så grått väder här idag men skönt ute så jag bestämde mig för att ta en promenad efter gamla Tjulträskvägen och upp till Karsbäcken. Fint att gå där, på sommaren helst. Såg färska spår av rådjur, undrar var den gömde sig någonstans.

DSCN8437

                                                                Karsbäcken

DSCN8440

DSCN8441   DSCN8442

 

Från Karsbäcken så gick jag stora vägen och den var betydligt ”farligare” att gå, för rätt vad det var så skjutsade jag iväg med vänsterfoten och landade naturligtvis på den höft som jag har besvärligast i, aj! Vad tror ni att jag gjorde, jo reste mig snabbt upp och kollade så att ingen såg mig, hm (troligt just där)! Hade jag tänkt mig för så hade jag gått lite försiktigare då jag vet och märker att vägen är plogad, då brukar det ju bli sådana halkfläckar lite varstans.

                                                          Här gräver dom ner fiber

DSCN8446

 

Nå, jag kom mig hem i alla fall, var ju tvungen att gå upp och hälsa på Johan och Jennys fina getter också!

DSCN8447                            DSCN8448                                                                                        DSCN8449

Hann precis hem då kom Gunilla och ville ha kaffe, sedan åkte jag med henne ner till affären för att handla och då var hon så snäll att hon erbjöd  sig att skjutsa hem mig också!

Solen tittade fram som hastigast genom molnen en stund på eftermiddagen, men bara en kortis.

Funderar på att eventuellt gå ner på Guide Center på After Work ikväll, få se hur det blir.

Ha en bra helg alla!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.