Åter hemma

Efter trettondagars bortavaro så är vi nu åter hemma! Vi har haft sköna och upplevelsefyllda dagar tillsammans med vår lilla husbil och vårt trevliga sällskap med Gerd och Eddie från Harads.

Började med att ligga en natt i Lycksele och hälsa på Nicklas, Sofie och barnen och hade en trevlig kväll med dom. Sedan fortsatte vår resa till First Camp i Umeå, Ljusne camping, hälsade på Lennarts morbror i Skutskär, campade på Älvkarleby fiskecamp och slutligen kom vi fram till Tantolundens camping i Stockholm. Där stod vi parkerade en vecka, nära och bra till tunnelbana och bussar, hade det mycket trevligt! Besökte julmarknaden på Skansen under lördagen men den hade då jag kunnat vara utan, trångt med mycket folk, blåste kallt som bara den och sedan var det ju som vilken annan marknad som helst, men vi var där!

I söndags startade vi vår resa hemåt och landade här hemma på tisdag eftermiddag. Här väntade massor av snöskottning, tog bort det värsta för att ta mig in i garaget och in till huset. Igår var vi ute i två-tre timmar och skottade färdigt. Nu lär det ju ska komma mera men då är vi i alla fall hemma och kan ta undan eftersom.

Nu på lördagkväll är vi bjudna av dom nya affärsägarna på julbord på Ammarnäsgården, det ska bli mycket gott och trevligt.

Nästa lördag, alltså den 16 december, är det JULMARKNAD PÅ SAMEGÅRDEN! Marknadsförsäljning ute och inne mellan klockan 14.00 och 17.00. Mat och fikaförsäljning pågår från klockan 14.00 och till 18.00. Kom och besök denna julmarknad som brukar vara väldigt mysig och välbesökt.

Klockan 18.00 är det då dags för den årligt återkommande JULKONSERTEN I KYRKAN med samma medverkande som förra året Teresa Lindholm, alt. Magnus Eriksson-Emke, baryton och Robert Råberg på piano.

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.