Välkommen till Ammarnäs!!

Oj, vilken fin dag vi har idag! Kallt som attan men vad gör det när himlen är klarblå och solen är framme och värmer oss! Tidigare i morse var det hela 30 grader i byn men nu märker vi vad solen gör mycket, den ger oss inte bara värme utan också en lisa för själen.

Jag och min vän Bettan tog en riktigt skön promenad och njöt av solens varma strålar. Vi tog en paus inne på Ammarnäs Livs där vi köpte kaffe och en semla var. Fick sällskap av trevliga stugvärdar som skulle upp till STF:s stugor i Aigert och Serve.

DSCN8265

DSCN8267

DSCN8271

 

Här kan ni köra skoter på bra preparerade skoterleder

DSCN8266

Åka slalom i jättefin slalombacke. Fina skidspår finns också för längdskidåkning.

DSCN8268

 

Efter skid- och skoteråkning eller vid sämre väder så kan ni träna i Ammarnäs IF:s fina gymlokal.

DSCN8270

Bra hotellboende. Fina uthyrningsstugor. Vandrarhem. Wärdshus. Livsmedelsbutik med bra sortiment och bra öppettider. Så gott som allt  finns så det är bara att boka och komma hit! Ni är sååå välkomna!

DSCN8275

DSCN8276

DSCN8279

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.