Lite kallare men soligt och fint

När jag steg upp halv sex i morse så visade termometern på 21,8 minus, men himlen var klarblå så jag anade att den här dagen också skulle bli fin och det blev en solig och fin dag 🙂

Klädde på mig och drack en kopp kaffe och tog sedan och sparkade ner till hotellet, jättebra sparkföre tog inte lång tid innan jag var där! Idag skulle jag själv fixa frukost åt gästerna och det gick bara bra!

Igår efter att jag bakat mjukkakun så tog jag Nasto med mig på en promenad ner till byn, då var det varmt, herregud vad solen värmde. Träffade Kent och Lotta utanför affären och dom bjöd över mig till deras till stuga på kaffe och en god bakelse. Sedan gick jag på ån tills jag tog av upp till macken och vägen hem.

Lennart kom hem från Boden för någon timme sedan, han har varit med bilen på service så nu kan vi köra tretusen mil till innan nästa service.

Nu ska jag åka ner till byn för att handla på Ammarnäs Livs och sedan fara förbi återvinningen med en massa plast och papper.

Önskar er alla en trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.