Det snöar!

Vaknade jättetidigt i morse, redan före sex, försökte somna om men inte gick det så det var bara att stiga upp. Tittade ut och såg att det var gråväder och att det hade snöat för det var lite snö på altan. Kokade kaffe, lyssnade på radio och löste lite korsord. Lennart kom ner efter en stund så jag fick sällskap vid kaffebordet. Gjorde mig sedan i ordning för ett möte jag skulle på klockan nio, blev förvånad då jag kom ut och såg hur pass mycket snö som kommit. Vi brukar alltid ha bilen i garaget men i går hade Lennart dragit in släpet dit så bilen stod ute översnöad och kall, bara att starta och borsta av den, va bortskämd man blir med att ha ett garage.

Då jag kom från mötet efter ett par timmar så var det fint väder ett tag. Funderade på att ta skidorna och fara ut en sväng men det blev bara en fundering 🙂

Nu på eftermiddan har vi varit och ätit god smörgåstårta hos en trevlig man som fyllde år igår, där var vi ett bra dag och hade trevliga samtal  🙂

Det snöar fortfarande och jag hoppas att det stämmer att det inte ska snöa imorgon, jag tycker det är mycket, mycket trevligare när solen är framme 🙂

DSCN7802

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.