Det är gott att leva….

Idag blåser det till och från men det är jätteskönt ute, solen tittar fram då och då. Har skottat mig en grop här utanför som jag legat i en stund, jag är inte den som kan ligga stilla för länge så jag måste upp och göra annat emellanåt. Niclas, Maria, Wilhelmina och Lennart tog skotrarna och for iväg på en tur. Själv kände jag att jag hellre ville vara hemmavid.

 

Påskhelgen var Nicklas, Sofie och barnen här från fredag till annandagpåsk. Påskafton var vi upp till Aitelnas fram och tillbaka, kokade kaffe och fikade och sedan hem igen. Lilla Eileen sov i pulkan hela tiden så hon vet inte att hon har varit dit.

DSCN8332

DSCN8334

 

DSCN8333

Igår var vi upp tillsammans med Maria, Niclas och Wilhelmina. Maria hade varit upp någon dag tidigare och skottat fram grillplatsen så nu gick det att sitta där. Vi åkte upp i solsken men hann bara vara en liten stund innan molnen hopade sig på himlen, men det var skönt ute ändå. Eldade, karlarna lagade mat och vi åt och drack kaffe.

DSCN8335

DSCN8341

DSCN8343

Jag åkte i förväg på skidor och hann ett par kilometer innan dom andra kom i kapp mig, liftade med Lennart till Höbäcken och åkte skidor ner till Vindelåforsen. Föret från Aitelnas var toppen så det gick jättelätt att åka, det var sämre efter Höbäcksvägen så där fick jag staka ordentligt (känns i armarna idag).

DSCN8346

Solen ville fram men orkade inte pressa sig igenom molnen

DSCN8347

I byn är det fortfarande många besökare kvar efter Påsken. Dom är iväg på skoter, åker längdskidor, åker slalom, fiskar eller bara är!

 

                              Här där vägen slutar börjar äventyret!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.