Harvnings haveri

Idag skulle Potatisbacken harvas men tyvärr så hanns inte hela backen förrän winschen gick sönder! Det ska beställas en ny för dom som kan och är duktig på motorer säger att det är så stort fel och mycket att reparera så det skulle nog vara lika dyrt som att köpa en ny. Det har redan börjat ringas runt till föreningarna i byn om sponsring till en ny, för en harvning av backen är ju ett måste. Skulle det vara någon privatperson som också vill vara med och sponsra så går det också bra, bidrag stora som små tas tacksamt emot!

DSCN8608

DSCN8606

Hembygdsföreningen bjöd som vanligt på kaffe och smörgås och kaffepannan sköttes av Ingemar, det var trevlig samvaro vid lägret.

DSCN8611

 

Utsikten från backen är helt underbar!

DSCN8604

DSCN8599

En kommentar

  1. Lisbeth Aronsson

    Gör en förfrågan här på Facebook om donation till harven. Sätt ut ett kontonummer där folk kan sätta in pengar. Alltid kan något litet bidrag komma in. Bössa på affären dit folk kan stoppa pengar. Bara några tips på hjälp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.