Härliga sommar

Vilket härligt sommarväder vi har nu! Igår satt jag ute här på altan nästan hela dan, härligt att vi äntligen kan göra det.

Idag är det ännu varmare (hetare), har varit och städat på Ammarnäsgården och tänkte att då jag kommer hem ska jag direkt sätta mig ute, gjorde det men kunde bara sitta en stund för det var alldeles för varmt så jag gick in igen och satte mig vid datorn och här är jag nu!

Ikväll och på torsdagkväll har jag och Lennart Våffelkväll nere på Hembygdsgården, vi i styrelsen och nöjessektionen i föreningen har en vecka var där nere och nu är det då våran tur. Ewa ska hjälpa Lennart ikväll medans jag är på ett styrelsemöte, bra när man har syskon som ställer upp 🙂

Fredag kväll är det invigning av Ammarnäsdagarna i kyrkan och efteråt bjuder vi på kyrkkaffe nere på Hembygdsgården.

Lördag börjar vi klockan 12 och håller på till cirka 15. Det blir servering, lotterier samt målgång av Ammarnäs IF:s löpartävling Ultra Trail. Få se om vi även kan  få till någon loppis där utanför någonstans.

Söndag samma tid. Servering, lotterier, underhållning av Curtan och så Super Star tävlingen förstås!

Nu ska jag gå och sätta mig där ute igen, måste ju för sjutton ta vara på det fina vädret! Vi hörs!

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.