Vilken fröjd!

Idag åkte vi ner till Sorsele i några ärenden och vilken fröjd och lycka det var att åka vägen nu då den är helt färdigasfalterad!! Skönt att vägarbetet till slut blev av! Tummen upp!

Måste kännas skönt för våra busschaufförer med flera som kör denna väg varje dag!

Då vi kom hem från Sorsele var vi och Gunilla hem till Töje och uppvaktade honom på hans 65-årsdag!  🙂

 

——————————————————-

I lördags åkte vi upp till Aitelnas, en bit bortanför Lissobäcken mötte vi snön så när vi kom fram till stugan var det helvitt på marken men det regnade, som tur var,  bort under kvällen.

DSCN9032

DSCN9038

 

 

Vi gjorde inte så mycket ute på grund av det dåliga vädret men på söndagmorgon var det fint väder så då blev det lagning av takläckage i Stallet, uppdragning och rengöring av båten.

DSCN9041

 

DSCN9045

 

Nasto skällde älg men den for över på andra sidan älven och som tur är så är ju Nasto rädd för vatten så han blev kvar och dessutom är det ju jaktuppehåll nu, men han fick i alla fall skälla.

Jag kände att jag ville promenera i det fina vädret så jag tog hunden och gick till Höbäcken medans Lennart stannade kvar och städade efter oss.

Daniel Grundström har varit efter vägen med sin grävmaskin och lagat till där den blivit sönderkörd av tunga transporter av Länsstyrelsen. Det märks att Daniel är duktig som grävmaskinist för han hade gjort ett jättefint arbete!

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.