Fotografering!

Av , , Bli först att kommentera 0

 Igår träffades vi ett gäng med en hel hoper Whippets. Dagen till ära hade jag kameran med mig och vi passade på att fota hundarna, det var såå himla roligt!

 

 

Bli först att kommentera
Etiketter: ,

Sjukt sjuk i flunsan

Av , , Bli först att kommentera 1

 När man ligger och frossar, svettas, hostar och snörvlar så är det mysigt och tryggt att ha sin hund vid sin sida. Idag har det varit en sådan dag.  Vilken tur att vi slipper gå ut en sån här dag när det annars finns risk att papparazzis står utanför huset eftersom Bubblan och Quiken var synliga på tv igår. 

Bli först att kommentera

Bubblan på tv!

Av , , Bli först att kommentera 1

Ikväll har Bubblan och Quicken varit med på tv, om du inte såg programmet så kan du se det här 🙂

http://www.svtplay.se/video/1014650/del-5-av-16

 

 

Quicken tog det hela med ro, medan Bubblan satt och tittade under hela programmet och reagerade med spetsade öron direkt Amy började sjunga …who let the dogs out….

Bli först att kommentera
Etiketter: , ,

Bulldog är snart igång!

Av , , Bli först att kommentera 1

Ja snart börjar Bulldog, ett av Sveriges populäraste barnprogram och gissa vem som ska vara med?!

Bli först att kommentera
Etiketter:

Underbara hund!

Av , , Bli först att kommentera 3

 Han har gjort det igen! Tagen på bar gärning! Quicken är hopplöst tjuvaktig fast på ett väldigt charmigt sätt.

Igår natt hände det igen, vaknar av att det prasslar, tuggas och låter. Gick snabbt igenom alla tänkbara scenarion i huvudet – hade jag glömt någon godispåse framme, låg det någon mat på diskbänken, hade jag stängt dörrarna in till ungdomarnas rum? Ja det hade jag men insåg då att det var lika bra att gå upp och titta vad den lilla grå nu hade hittat på.

I sin bädda i vardagsrummet låg en oskyldig Quicken med en påse skivad franska mellan sina framben och mumsade så gott, han hade plockat upp skiva för skiva så fint, inte en smula i bäddan.

På morgonen när jag klev upp så möts jag av en blå hink…som brukar stå bakom ett draperi under en bänk. Hinken använde jag förra helgen när hundarna var på "kollo" då jag var bortrest. Hinken är en sån med ett snäpplock på. I den låg hundmat, fisktugg och grisknorrar – inte nu längre! Quicken har tagit fram den från bakom drapperiet, burit in den i vardagsrummet, öppnat locket och sedan frikostigt delat med sig till Bubblan av godsakerna. 

Det visade sig att min son hört dom under natten och först trott att det varit jag som rumstrerat i köket mitt i natten och klivit upp för att hitta hundarna med diverse godsaker i munnen.

Det är sådana gånger man undrar om man verkligen kom ihåg att ge hundarna mat kvällen innan!

Söta, söta Quicken!

Bli först att kommentera
Etiketter: ,

lämna bort…

Av , , Bli först att kommentera 0

 Lämna bort…det låter hemskt! men det är så det känns! 

I helgen ska jag åka till Stockholm och lämna bort mina hundar över helgen. Dom kommer att få det jättebra, men i mitt hjärta lämnar jag bort dom, sviker dom… så känns det i alla fall. Fast jag vet att dom inte på något sätt kommer att fara illa.

Jag minns känslan så väl från när barnen var små, det kändes som att man svek dom när man lämnade dom till farmor eller mormor ett par timmar eller som mest över en helg. Men om den rationella delen av mamman tänker så tyckte säkert bara barnen och morföräldrarna att det var mysigt och lite omväxlande, fast själv mådde man pyton.

Ja allt kommer att gå bra även den här helgen, men känslan gnager lite i magen…

Bli först att kommentera

lilla, lilla blomma!

Av , , Bli först att kommentera 1

Jag måste bara dela med mig vad en arbetskamrat till mig sa igår.

Hon satt och höll i en liten, liten planta som hon hade planterat i ett plastglas. Hon snurade plastglaset en stund och sa: – Den har vuxit!                                                         En annan arbetskamrat sa:

-Den kommer inte att bli så stor eftersom den har sån liten kruka.

-Jo, du vet han vet inte om att han bor så trångt ännu!

Hoppas att ni får en bra dag!

Bli först att kommentera

Höst!

Av , , Bli först att kommentera 3

Tänk vad fort den här sommaren har gått!

Bubblan och jag har haft en ganska lugn sommar och har mest varit i Umeå med omnejd. Vi har tagit långa promenader på varma sandstränder, gått i skog och mark och hälsat på en massa hundkompisar.

Den största förändringen för Bubblan och Quicken har nog varit att inte kunna följa med matte på jobbet längre och jag vet inte om det är jag eller hundarna som tycker att det är jobbigast.. Som hundägare så får man lätt dåligt samvete när det blir sånna här förändringar, men i det stora hela så har det gått ganska bra.

Anledningen till att allt har funkat så bra är nog för att vi har fantastiska vänner som ställer upp och går ut med våra underbara hundar och öppnar upp sina hem för dom när det behövs. Skulle jag få bestämma skulle jag vilja ha mina älsklingar under mitt skrivbord hela dagarna och lätt kunna böja mig ner och få känna deras närhet och kärlek närhelst jag behövde det.

Bli först att kommentera
Etiketter: , ,

Hästtävlingar

Av , , Bli först att kommentera 1

Tidigt i morgon bitti så ger vi oss iväg på körtävling i Skellefteå.

Håll tummarna för oss!

Bli först att kommentera
Etiketter: , ,

Placeringskort

Av , , Bli först att kommentera 0

I sommar fick jag den äran att göra placeringskort & menyerna till ett bröllop. Till bruden och brudgumen gjorde jag dom lite speciella.

Gästerna fick placeringskort som jag gjort ett hål i och sedan trätt ett gummiband genom så att namnlappen "hänger med"  glaset under kvällen. På så sätt så kan ingen tappa bort sitt glas .-)

Bli först att kommentera
Etiketter: ,