Två gånger samma dag..

 Vad är det som händer? Två gånger samma dag har personer som äger Whippets pratat om whippetmössor – jamen hallå – det är hundar …. nog för att dom är frusna av sig och ofta måste ha täcke på vinter – men mössa?

Till råga på allt så råkade jag visa min dotter en sida med bilder på just whippetmössor och hon blir eld och lågor – En sån ska jag göra till min hund! Jag tycker att dom randiga var snygga!!

Nejmen snälla – inte en randig mössa på hunden!!

För er som skulle vilja ha en mössa till hunden så kommer här en beskrivning på mössan från www.vinthunden.se

Etiketter:

3 kommentarer

  1. angelica

    i vanliga fall tycker jag inte om utspökade hundar .Men dessa är bara fööör härliga =) fyller sin funktion helt klart . så nu är det bara att börja sticka . går det att beställa en till min tax tro ?

  2. Carina Johansson

    Hej , vilken fin mössa, jag undrar hur den är stickad, har du möjlighet att lägga ut mönstret här på din blogg?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.