Snälla, snälla!

 Jag som tillhör den delen av Västerbottningar som INTE äger en skoter, som INTE åker skidor och INTE äger en fjällstuga så för mig räcker det med snö och vinter nu! Jag gillar våren, takdropp och lyckan av att få höra fåglarna igen, så för min del så har jag fått nog av vintern nu.

Jag skottade balkongen igår med hopp om att hjälpa våren på traven lite och det är dagar som igår som jag längtar efter att få sätta ut vårens första penseér på samma balkong.

 

Den enda nackdelen med våren är att solen vill lysa in i köket! Och själva grejen med att solen lyser in i köket är ju jättemysigt, men om det som göms i snö kommer fram i tö, så kommer också behovet av en storstädning i köket efter julen och vinterns bakanade och matlagande fram.

Men i det stora hela är våren min absoluta favoritårstid eftersom den väcker hopp!

Så kom igen nu våren, ta mig med storm!

Etiketter: , , ,

En kommentar

  1. Carina

    Härliga bilder på mina favoritblommor!! Jag är också less på snön… Tack för en trevlig dag idag. Fin tårta du gjort till din kompis. Ha det gott!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.