Underbara hund!

 Han har gjort det igen! Tagen på bar gärning! Quicken är hopplöst tjuvaktig fast på ett väldigt charmigt sätt.

Igår natt hände det igen, vaknar av att det prasslar, tuggas och låter. Gick snabbt igenom alla tänkbara scenarion i huvudet – hade jag glömt någon godispåse framme, låg det någon mat på diskbänken, hade jag stängt dörrarna in till ungdomarnas rum? Ja det hade jag men insåg då att det var lika bra att gå upp och titta vad den lilla grå nu hade hittat på.

I sin bädda i vardagsrummet låg en oskyldig Quicken med en påse skivad franska mellan sina framben och mumsade så gott, han hade plockat upp skiva för skiva så fint, inte en smula i bäddan.

På morgonen när jag klev upp så möts jag av en blå hink…som brukar stå bakom ett draperi under en bänk. Hinken använde jag förra helgen när hundarna var på "kollo" då jag var bortrest. Hinken är en sån med ett snäpplock på. I den låg hundmat, fisktugg och grisknorrar – inte nu längre! Quicken har tagit fram den från bakom drapperiet, burit in den i vardagsrummet, öppnat locket och sedan frikostigt delat med sig till Bubblan av godsakerna. 

Det visade sig att min son hört dom under natten och först trott att det varit jag som rumstrerat i köket mitt i natten och klivit upp för att hitta hundarna med diverse godsaker i munnen.

Det är sådana gånger man undrar om man verkligen kom ihåg att ge hundarna mat kvällen innan!

Söta, söta Quicken!

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.