Min Resa

Det var en gång…

Det var en gång en ung kvinna. Hon hade tid för träning. Hennes bostad låg nära jobbet så hon cyklade till jobbet varje dag. Att äta rätt och ta sig tid för matlagning var inga problem.

Några år senare var den unga kvinnan inte så ung längre. Hon hade bytt jobb där en del tjänsteresor ingick i jobbet. Kvinnan hade flyttat från staden och det innebar att hon tog bilen till jobbet. Både äktenskap och skilsmässa hade hon genomgått.

Men störst av allt  som skett var att hon hade fått en dotter. Under graviditeten passade hon på att "unna" sig lite extra godsaker. Efter dottern fötts tog det lång tid innan hon kom igång med träningen igen.

Kvinnan skulle hinna med jobb, hämta på förskolan, laga middagar, sköta hushåll och annat. Veckor hon hade sin dotter var det den lilla tösen som var i fokus. Veckor då dottern var hos sin far, var det mycket jobb, tjänsteresor försökte hon att planera till dessa veckor. Den senaste tiden hade det blivit en hel del skräpluncher under veckan. Go’fika på jobbet sa kvinnan inte nej till. Träning hade hon kommit igång med, men det gick i perioder.

Skillnanden med den unga kvinnan och den nuvarande, inte längre så unga, kvinnan:

Inte så vackert. Men en bild säger mer än tusen ord…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.