Min Resa

Uppföljning med dietist och personlig tränare

Som jag tidigare skrivit här på bloggen träffade jag Elin, min dietist, och Ida, min personliga tränare, i förra vecka för uppföljning.

 

Dietist, Elin

Elin och jag följde upp de tre målen som vi satt upp:

Portionsstorlekar
Det har inte varit några problem för mig att ändra portionsstorlekarna. Jag tar till exempel bara en gång då jag är ute och äter buffé.

Grönsaker
Jag äter mer grönsaker och tänker på vilka sorters grönsaker jag äter.
Elin undrade om jag har tillräckligt med variation av grönsaker så att jag inte blir less och det tycker jag att jag har. Morötter, veckosallad, frysta grönsaker, avokado är några alternativ som jag blandar mellan.

Bilgodis
Det har inte varit några problem alls att byta ut bilgodiset mot andra nyttigare alternativ.

Elin har följt mig på bloggen och tycker att jag verkar motiverad (Det är jag! 🙂 och att jag har följt hennes råd på ett bra sätt. Det är bara att fortsätta på den här inslagna vägen.

Då vi träffades första gången pratade vi om eventuellt viktmål och min gissning var ca 68 kg (för mig är inte vikten så viktig utan mer hur kroppen känns). Elin tror att 68 kg inte är ett realistiskt mål, då jag verkat nå en platå i min viktnedgång. Viktigt är dock att jag inte ger upp. Jag har inte heller någon tanke på att börja någon diet för att tappa de sista kilona.

 

Personlig tränare, Ida

Ida och jag gick igenom hur träningen har gått och jag tycker att det har gått bra. Jag är förvånad hur bra löpningen gått och de framsteg jag gjort på så relativt kort tid.

Nu blir det nya tuffare tag. 🙂
Jag ska öka löpträningen, från en gång/vecka till två gånger/vecka.
Ida gjorde även ett nytt tuffare gympass. Jag kan köra det gamla passet också, men de nya övningarna är lite tuffare.

Detta "tortyrredskap" ingår i mitt nya pass. Den kallas TRX, får mig att tänka på dinosaurier… Enligt Ida finns det en bra hemmavariant som kan användas hemma eller då man är på resa.

Det kändes bra med det nya passet. Det ÄR tuffare, men det är så det ska vara.

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Veronica

    TRX är superbra! Casall har också en variant som är något billigare. Perfekt att träna med sin egen kroppstyngd. Perfekt hemmaträning också, utomhus som inomhus 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.