Ensam

Har aldrig skrivit så här tidigare, men tänkte att alla gör det nu för tiden, så jag ger det ett försök……

Idag var min 3:e arbetsdag efter en veckas semester, har kännts tungt för klart att man hann vända på dygnet på en veckas tid, men imorgon är jag ledig för sen ska jag jobba 11 dagar i sträck, det det kan bli lite jobbigt när man ska vara upp i samma människor hela tiden, men jag hoppas vi inte blir allt för les på varann…..

nu är det snart 1 månad sedan min skiljsmässa gick igenom, den 22 juni gick den helt igenom, känns skönt, nu får jag ta det lugnt och bara tänka på mig själv, vilket kan behövas, tröst äter inte längre så jag har gått ner 12 kg nu, det känns mega bra 😀 Jag börjar inse att jag inte behöver någon, visst vore det mysigt, men jag klarar mig bra på egenhand, jag förtjänar så mycket mer än min ex man. Visst har jag bättre och sämre dagar oxå, det finns dagar då man bara vill låsa in sig och gråta blod, och det finns dagar då ingen kan sudda ut ens leende. Det bästa med att vara ensam är väl att man lär känna sig själv så mycket bättre, det är nyttigt fast det blir ensamt ibland, och man får många tankar när man sitter ensam hur kunde de bli så här? varför hände det just mig? varför varför varför? men inte får man några svar heller, så då är det lätt att lägga skulden på sig själv, fast man vet att det inte är ens eget fel. Nu påstår jag inte att jag är perfekt på något vis, men nu var det inte jag som gjorde något, utan de var HAN som var en idiot…….

 

4 kommentarer

  1. Moa

    Du är nog på rätt väg tror jag. Det är så viktigt att känna att man kan stå på egna ben och klara sig själv. Har man nått så långt kan man dela med andra utan att förlora känslan av oberoende och självständighet.

  2. Teresa Sundberg

    Svar till Moa (2010-07-15 00:29)
    Jag hoppas verkligen att allt är på rätt väg, jag får mycket mycket stöd från alla nära mig, det hjälper otroligt mycket 🙂 Jag har haft tur att ha mycket bra folk runt mig 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.