Kommunfullmäktige

Har tillbringat dagen med årsredovisningar av alla de slag, översiktsplaner, lokala planer osv osv. Fantastiskt vad mycket som är på gång i Storumans kommun. Om bara hälften händer av det som är på gång är det bra. Känns otroligt skönt att bo i en kommun med framtidstro.

Många är de som är pessimistiska, men om alla vore det skulle inget hända. Jag är optimist och jag tror på en lysande framtid för Storumans kommun!

6 kommentarer

  1. Anna Hedman

    Svar till Lisbet Olofsson (2011-05-03 19:11)
    Jo, men det är inte så farligt som det låter. Är man intresserad så går det bra. Det är ju i ett gott syfte jag håller på med det, annars skulle jag aldrig ha blivit politiker.

  2. Anna Hedman

    Svar till Gunnar Andersson (2011-05-03 21:51)
    Jag menade inte någon av oss politiker om du nu trodde det. Man ser många kommentarer på artiklar i VK och VF hur ”anonyma” personer slänger skit och allt är åt skogen. Om alla vore lite mer positiva skulle det vara för kommunens bästa. När du är anonym kan du tydligen slänga vilken skit du vill och behöver inte stå för vad du sagt. Det är fruktansvärt tråkigt. Tycker man att något är fel kan man väl ta kontakt med någon av oss politiker, förändring får man inte genom att anonymt slänga skit.

  3. Stenselebo

    Med kommunens ekonomi får man inte mycket förändringar även om man är positiv… Sedan vad ekonomin beror på lär väl de lärda tvista om till dö-dagar. Ekonomin blir inte heller bättre av att man inte är anonym. Man blir bara så uppgiven som innevånare. Man skulle vilja så mycket men ekonomin och tiden räcker inte till!!

  4. Anna Hedman

    Svar till Stenselebo (2011-05-05 10:28)
    Naturligtvis är ekonomin ett bekymmer, men vi ligger inte sämst till i alla fall. Om vi får fler arbetstillfällen kan man hoppas att vi får inflyttning vilket i sin tur ger fler skattebetalare. Men om man bara ser det negativa i saker och ting kan inget bli bra. Framtidstro är viktig, för utan den försvinner vi från kartan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.