Tävling; vinn 50-talslampa

Dags för en tävling, i samarbete med Got2Get. Ni har chans att vinna den här fina 50-talslampan (värde 750 kr) från Modighus.se. Ställ lampan på ett bord eller häng upp den på väggen. Kul med en vintagevinst! Så rätt i tiden. Ni har väl inte missat att gult är en stor trendfärg i vår och sommar? 


Fråga;
Vilken är din favorit hos Got2Get? Motivera kort. 

Lämna svaret i kommentarsfältet eller mejla mig;

Gilla gärna Got2Get på Facebook!

Tävlingen pågår till och med 2 maj. ?

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 

En kommentar

  1. Linda

    Hej,

    Tyvärr har jag problem att komma ut på Got2Get-sajten. Vet inte vad det är, men de senaste dagarna har det inte gått.

    Jag gillar iallafall den sajten & brukar vara in där lite då & då. Just nu letar jag ett äldre jordklot som skulle passa så bra in i min 6-åriga dotters rum. Både som lyse, inredningsdetalj samt lite allmänbildning.

    Den här lampas ser riktigt fin ut. Den skulle också passa ypperligt in i min dotters rum. Så hoppas jag vinner…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.