Trevlig helg!

En inspirerande bild från IKEA. Jag hittar alldeles för sällan sovrumsbilder som inspirerar. De bilder man ser är ofta ganska lika. Det känns som att sovrummet är det rum vi lägger minst krut på. Trist, eftersom vi tillbringar en stor del av våra liv där. Även om vi ju mestadels sover. 😉 Här ett rum med karaktär. Det känns mustigt, ombonat och personligt. 

I går (i förrgår när inlägget publiceras) var jag med i VKs Hus&hem-bilaga. Jag pratade hösttrender. Om min kamera är mer samarbetsvillig imorgon, så ska jag fota av artikeln och lägga upp den här. Det verkar dessvärre inte bättre, än att jag måste köpa en ny kamera. Jag kan ju alltid fota med min iPhone tillsvidare, men det är ju Inte riktigt samma sak. Ha nu en trevlig helg alla fina! ?

Bild från IKEA Livet Hemma

2 kommentarer

 1. Rigmor Isaksson

  Hej!

  Jag är mycket intresserat av heminredning så jag tittar ibland på vad
  som visas i tidningar och kataloger och kände för att skriva om min
  fundering kring detta, då jag alltid undrar vart nånstans interiörerna fotograferas med väggar och fönster som är helt annars än i de flesta hus som finns här omkring!?
  Därför undrar jag om det är flera än jag som tänkt på detta!?

  Med vänlig hälsning Rigmor

 2. Annika Persson

  Hej Rigmor!

  Toppen att du frågar! Det är säkert flera som undrar. Många hemreportage visar hus som ligger i södra Sverige. Danmark är också populärt. Där finner man ovanliga fönster på många fler hus än här i Umeåtrakten. En del bilder som man ser i inredningstidningar är stylade. Då fotar man ofta i en studio eller på location (som det kallas). Då väljer stylisten ofta byggnader med stora, speciella fönster och läckra väggar för att få effektfulla bilder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.