ZigZag och färgerna

Jag fick den här fina bilden i min mejlbox idag. Jag har sett den förut, men jag kommer inte ihåg var. Bilden kommer från Hans K, som nu utökar sin kollektion ZigZag (släpptes tidigare i år) med kulörta färger. Den nya blåbetsade stolen och även den gröna tilltalar mig mycket. Att det finns flera färger att välja på är såklart positivt. Vi pratar ju mycket om en personlig inredning. Här finns även rött för den riktigt färgstarka. Jag gillar ändå stolen allra bäst i svart. Trist? Nej då, bara väldigt snyggt! 😉 Den fina kollektionen är formgiven av Markus Johansson. Vill ni se alla färger, så finns en kollektionsfolder här?

Pressbild från Hans K

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.