kaberglund

Bloggen tillbaka på nytt ställe!

Efter ett alldeles för kort sommaruppehåll ska jag nu ta och försöka börja blogga igen. Har fortfarande inte så mycket idéer att skriva om, så det kan hända att det blir lite torftigt om inlägg nu i början. Blir bättre sedan när vardagslivet kommer igång igen, hoppas jag åtminstone. Jag hoppas att alla mina trogna läsare (som inte är så många och förmodligen ännu färre nu sedan uppehållet) hittar hit från blogg.se och har överseende med att även författare behöver semster ibland från att skriva.

Så varför har jag då bytt från blogg.se till vk:s blogg? Jo, jag hoppas helt enkelt att fler ska läsa min blogg. Inget illa ment mot mina trogna läsare, men ni är alldeles för få, och det skulle vara roligt om det var lite fler som läste det man skrev. Då skule man nog bli mer motiverad att skriva, och förmodligen skulle det bli bättre inlägg också, så det tjänar alla på. Jag hoppas på att det är fler som upptäcker min blogg via vk.se, men det vet man ju inte förrän man har testat.

Fast samtidig vet jag inte om det verkligen skulle vara så kul om man hade 100 000 besökare varje dag. Jag menar, vill man verkligen att så många ska läsa det man skriver? Som det är nu vet jag att det bara är folk jag känner som läser bloggen, men vad ska jag skriva om när jag har 100 000 läsare? Då måste man plötsligt ta hänsyn till en massa fler människor, man måste akta sig så att man inte råkar hänga ut någon eller skriva något illa om någon (inte för att jag brukar göra det i vanliga fall ändå, men…).

Men visste skulle det vara kul ifall en del saker man skriver lästes av lite fler, kanske till och med av de som har makt att göra något åt saken. Har skrivit en hel massa inlägg om flygplatser och flygbolag där jag framfört åsikter som jag tror att fler än bara jag har. Har också skrivit ett inlägg om biografer som jag tycker att alla som jobbar åt SF borde läsa och kanske sedan se över sin verksamhet lite grann. 

Så jag håller tummarna och hoppas på att fler ska läsa min blogg nu när den ligger här. Notera att jag har döpt om adressen till blogg.vk.se/antonberglund istället för kaberglund, som förra adressen var, bara för att komma lite längre upp i den alfabetiska ordningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.