kaberglund

Okej, nu är jag irriterad…

Typ tredje dagen som jag använder vk.se för att skriva min blogg och redan har sidan gett mig en massa problem. Började skriva på ett inlägg igår som jag inte orkade skriva klar. "Men", tänkte jag. "Jag kan ju spara den som Utkast och skriva klart den imorgon." Och det var ju inga problem. Jag sparade inlägget som utkast och sedan fanns den snyggt och fint tillsammans med de publicerade inläggen.

Så idag tänkte jag skriva klart inlägget. Jag letar fram platsen där jag sparade den (som förresten heter redigera) men konstigt nog finns det inget alternativ som heter Skriv vidare eller Redigera. Nej, inlägget finns där, men det enda jag kan göra med det är att radera det, vilket jag ju inte vill. Jag kan inte ens läsa det. Oerhört irriterande.

Har förresten inte fått så många fler läsare, kan ju visserligen bero på att jag inte har skrivit några inlägg än, men… Jag hoppas att det inte var ett dumt beslut av mig att flytta bloggen till VK, och om någon från VK läser det här hoppas jag att de kan fixa till det hela. Jag menar, visst borde man kunna redigera sina Utkast? Vad är det annars för mening att ha möjlighet att spara Utkast?

Men kanske är det bara jag som inte har kommit på hur man gör än. Nåväl, ni lär väl upptäcka om det kommer ett till inlägg snart. I så fall har jag lyckats. Annars får jag väl hitta på något nytt att skriva om.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.