kaberglund

Välkommen tillbaka till vardagen!

Hej och välkommen tillbaka till vardagen! Den långa hemska sommaren är äntligen över och till sist börjar jobbet och skolan och rutinerna igen. Å så ni måste ha längtat! Hur har ni klarat er under sommaren utan några tider att passa, utan några måsten att göra under dagarna? Hur har ni stått ut med all sol och all värme? Jag förstår att ni måste ha gått runt och varit frustrerade över att ni inte haft någonting att göra under sommaren.

Men frukta inte, för nu är det höst. Ni är hjärtligt välkomna tillbaka till jobbet och skolan. Återigen är era dagar planerade från arla morgon till sen eftermiddag. Ni behöver inte längre lida av för mycket fritid och brist på saker att göra. Ni kommer återigen få ordning på era liv. Inga fler jobbiga sovmornar. Är ni inte lyckliga?

Som grädden på moset så blir det mörkare och kallare också. Äntligen kommer ni kunna sova på nätterna utan att solen sticker er i ögonen. Ej längre kommer ni måsta svettas på dagarna eftersom att det är för varmt. Men bäst av allt, allt det gröna och levande ute i naturen kommer att försvinna och ersättas med det enkla vita snön. Längtar ni inte alla efter det första snöfallet?

Så, vardagen hälsar er välkomna tillbaka. Och frukta icket, för det är tio månader kvar till nästa sommar. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.