En tidig guldfavorit

Borås herrar fortsätter att stärka truppen i en guldsatsning. Senast namn att skriva på är come backande landslagsmannen Christian Maråker.

Efter många år som professionell basketspelare i Slovenien, Japan och Spanien tog Christian Maråker ledigt den gångna säsongen.

– Det ska bli väldigt kul komma till Borås och spela. Jag och Jonas Larsson hade skojat om det förut; att om jag ska spela i Sverige så ska det bli i Borås. Och nu blev det ju så. Jag är tacksam för chansen, säger Christian Maråker, till Borås Baskets hemsida.

– Jag har sett laget en del och tror att jag passar bra in med min returtagning från position fyra. Jag kommer att bidra med både defensiv och offensiv. Och med mer kraft inside, säger Maråker.

Christian Maråker är den sjätte spelaren som får kontrakt med Borås Basket över säsongen 2014/15. Övriga är Mike Palm (C), Wictor Grenthe (F), JJ Miller (G), Chris McKnight (F) och Adama Darboe (G).

Samtidigt flaggar flera spelare i regerande mästarlaget att de vill söka nya äventyr, och silverlaget Norrköping har sin svaga ekonomi att brottas med.

Så i dagsläget är nog Borås en tidig guldfavorit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.