Glad midsommar (med kontrakt?)

Ungefär en månad efter tidtabell jobbar Umeå BSKT vidare med att försöka få klart de första kontrakten till nya ligalaget .

Namnen är inga nyheter, det handlar i helgen om att försöka göra klart med:

x) Headcoach Jesper Gustavsson.

x) Hemvändaren Egal Saleman.

Bloggen erfar att midsommardagen lördag är en kontaktdag för att försöka nå fram i de sista frågorna mellan klubben och Jesper/Egal.

Sedan får vi se om sportchef Christoffer Lundström får några namnteckningar att hinna torka på kontrakten (mellan regnskurarna).

Även Umeås damligalag Udominate Basket ligger efter tidsplan när det gäller att kunna presentera pjäserna till nästa säsongs trupp.

Härom dagen stötte Bloggen på Dia Lukacovicova då hon i Umeå var på väg in på en stor elektronikbutik med tyskklingade namn.

”I det här vädret inte mycket annat att göra än att shoppa” sade Dia med ett skratt. Sedan fyrade hon av ett stort leeende och lade till ”kanske du får skriva något riktigt positivt snart”.

Team manager Oscar Stenberg har USA-kontakter och följer damernas EM-kval noga. Han har antytt att åtminstone en del förlängda kontrakt kan bli klara veckan efter midsommar.

Kanske har han lagt sju namn under kudden?

Alla basketvänner och bloggläsare tillönskas härmed glad midsommar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.