Bra skyltfönster

De svenska herrlandslaget ska kämpa vidare i EM-kvalet.

I morgon söndag gäller det Rumänien, en match som spelas i Borås.

För att nå EM-slutspelet måste Sverige vinna sina två återstående matcher, helst med stora siffror, och dessutom ha hjälp av diverse resultat i övriga grupper.

– Vi kommer att fortsätta att kämpa, ”we will fight”. Det verkar inte som om så många trodde att vi skulle kunna pressa Lettland pressa som vi gjorde. Att vi kunde det är en produkt av hur vi tränar, hur vi pratar, hur vi förbereder oss – och hur det här laget kämpar. Sedan 3 juli har vi som lag tagit stora kliv, säger Vedran Bosnic, till förbundets hemsida.

Laget var nära att skrälla borta mot Lettland.

– Det verkar som om många gillar hur vi utvecklats, hur vi kämpat och fortsätter att kämpa för att göra Sverige bättre. Men det här är bara början, vi måste fortsätta jobba så här hårt, så här fokuserat för att ta Sverige högre. Det gäller spelarna, men också ledarna och det gäller inte bara när vi är samlade med landslaget utan året runt, säger Vedran Bosnic.

Tobias Borg fick precis klart med kontrakt i Spanien. EM-kvalet är ett bra skyltfönster.

– Efter kvalet tror jag att många spelare kommer att gå till bra klubbar och representera Sverige på ett sätt som inspirerar, säger Vedran Bosnic.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.