Het Frank inte nog

Umeå BSKT inkasserade femte raka förlusten på fredagskvällen borta mot Norrköping

Det började dock oerhört bra. Albin Frank var stekhet, satte sex av sju trepoängare i matchen och Umeå tog sig upp i en 25-8 ledning efter elva minuter.

Det höll dock inte hela vägen för BSKT utan Norrköping vände genom att göra 80-40 på de resterande 29 minuterna.

Frank hamnade dock tidigt i foulproblem och Umeå hade stora problem i returtagningen mot stora Norrköping.

Germain Jordan var stekhet i andra delen av matchen och slutade på 27 poäng. Noterbart är att Jordan fortsätter att skjuta högprocentigt 8 av 15 på tvåorna och 2 av 6 på treorna.

Det hjälpte dock inte för Umeå som kollapsade rejält mot slutet.

På tisdag väntar Nässjö med Omar Krayem tillbaka. Då är det slut på smekmånaden för BSKT. Då kommer det att vara segerkrav för första gången på riktigt i år.