Spelbolagen trodde inte på Umeå

Ganske sent nu. Men här kommer lite mera eftersnack från Östersund.

Coach Jesper Gustavsson efter en sweep på fyra raka mot Jämtland.

– Det var nog inte många som trodde att vi skulle svepa Jämtland. Till och med i dag var vi underdogs enligt många (bland andra spelbolagen) efter tre raka segrar mot dem och segern senast mot Borås så det tar tid att få in det, men vi kände oss inte som underdogs. Vi kände att vi skulle vinna om vi gjorde det vi sagt hela vägen.

– Det fanns ingen anledning att inte rotera runt på alla. Jesper (Hallberg) gjorde sin kanske bästa match, David (Jallow) växer in i ligan. Det känns bra att vinna på det sättet igen.

– Det var en viktig seger. Vi kan inte lita på någon annan utan måste spela oss själva till slutspelet om vi vill dit.

– Det kändes som att vi hade kontroll hela vägen i andra halvlek även om de kröp nära. Det handlade bara om att ”executa” och det gjorde vi när det krävdes. Sen satte de ett par galna skott som gjorde att siffrorna inte blev större.

Omar Krayem: 

– Vi hade pratat om att det var gratismatch här och att Jämtland skulle komma ut hårt, men av någon anledning var vi inte med ändå, men jag tycker ändå att vi tog oss samman ganska snabbt efter en så dålig inledning.

– Jag trivs bra mot Jämtland. Det är svårt att säga något annat, men i dag tycker jag att mina siffror kom mycket på grund av hur laget spelade. Det här var en riktig lagseger.

– Vi har prat mycket om att röra bollen på slutet. Tidigt på säsongen handlade det mycket om mig och Germain. Nu har lagen scoutat det och vi blir väldigt stillastående om vi bara letar det. Då måste vi hitta andra lösningar och när Kai och Egal och andra sätter skotten då behöver inte jag och Germain ta så många avslut. Då blir vi bättre som lag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.