Spekulationerna är över

Hans namn har varit med i spekulationerna en längre tid – men nu har LF Basket officiellt bekräftat att Alex Wesby skrivit på för en ny säsong i Luleå.

Veteranen Wesby, 34 år, snittade förra säsongen 34 minuter, 18,7 poäng, 4,4 returer och 2,5 assist per match.

– I och med att både Jaraun Burrows och Alex Wesby fortsätter med LF Basket ger det en stadga och kontinuitet som klubben saknat sedan många år. Det är närmare tio år sedan vi har förlängt med två huvudspelare så här tidigt, vilket borgar för en långsiktig satsning framåt. Det här känns riktigt bra, säger klubbdirektör Lars Mosesson till klubbens hemsida.

Även Jämtland Basket har klart med en förlängning. Det gäller 21-årige skytten Niklas Larsson.

– Jag tror definitivt Niklas tar ett kliv till nästa år. Han är förstås fortfarande under stark utveckling och har alla möjligheter att förbättra sitt spel under sommaren. Vi gillar hans självförtroende och vi tror att han trots sin ålder kan axla en större roll redan nästa år, säger coach Torbjörn Gehrke.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.