Guldcoach och stjärna klarade krasch

Luleå Baskets guldcoach Jens Tillman och landslagsstjärnan Danielle Hamilton Carter råkade på torsdagen ut för en allvarlig bilolycka. Bilen de färdades i voltade flera varv och hamnade i diket intill E4:an.

Tillman och Hamilton Carter, plus ytterligare en passagerar, vän till spelaren,  hade änglavakt och klarade sig helt oskadda i torsdagseftermiddagens olycka, skriver NSD på nätet.

–Vi undersöks just nu, men alla mår bra. Inte ens ett blåmärke på någon av oss, säger Jens Tillman när tidningen når honom på sjukhuset i Sunderbyn.

Det var Tillman som körde och tappade kontrollen över bilen på väg till ett lagevent norr om Luleå.

– Vi är nog chockade allihop. Bilen voltade flera varv och det var riktigt otäckt, säger Tillman till NSD.

Norrbottens-Kuriren har fått tag i Luleå Baskets klubbdirektör Urban Nordh som vid tillfället var på väg in till sjukhuset.

– Jag har fått rapporter om att de klarat sig undan några fsyiska skador, men de ska vara skärrade mentalt, säger han och berättar att det var flera andra i laget som såg incidenten.

– Det var tre bilar som åkte på led och bilen med Jens, Danielle och hennes kompis var den mittersta.

– Vi har precis samlat hela gruppen och talat ut om det som hände. Alla är såklart skärrade över en sån här grej. Men vi är glada över att det gått så bra, säger Nordh till NK.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.