Mästarnas miss: SMS-nobb

Mästarlaget Luleå Basket förlängde inte kontraktet med  Danielle Hamilton Carter. Nu riktar landslagsspelaren hår kritik mot klubben för hur det gick till.

– Jag är inte direkt besviken på att jag inte fått nytt kontrakt, för jag har haft siktet inställt på att prova på ett nytt äventyr. Vad jag däremot är besviken på är att det inte finns någon kommunikation. Jag fick ett sms av Jens (Tillman) tio minuter innan du ringde. Och det är alltså efter att det kommit ut i tidningarna. Det tycker jag är att behandla spelare ovärdigt, säger hon till Norrbottens-Kuriren.

– Jag skulle önskat en öppen dialog från klubbens sida. Att man behandlar sina spelare på ett professionellt sätt. I alla fall så att man får ett samtal från klubbdirektören eller tränaren där man berättar om sina planer och kanske ger en utvärdering över säsongen som gått. Nu fick jag ett sms. Det är rätt dåligt.

Coach Jens Tillman beklagar att det blev en kommunikationsmiss.

– Urban (Nordh, klubbdirektör) tog ett samtal med alla spelare efter säsongen och vi var överens om att ”Dani” inte skulle få nytt kontrakt och jag trodde att det hade kommunicerats ut. Nu var det inte så och jag skrev själv ett sms på torsdagskvällen och bad om ursäkt att hon fick veta det genom er före vi hade sagt det till henne, säger Luleåcoachen till NK.

 

En kommentar

  1. Peter Jonsson

    Urban Nordh är verkligen inte den populäraste killen just nu. Men självklart behöver Luleå en bättre center än DHC, som jag aldrig förstått torheten med, hon har aldrig presterat tillräckigt i BLD.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.