Napp och nytt

Positiva nyheter från Umeå BSKT:s teambuliding-läger: Ingen svalt ihjäl. Ingen tvingades att bara äta potatis. Tvärtom.

Fiskelyckan var god på fiskecampen i Jävre och även tillagningen lyckades. ”Grymt gott”, meddelar BSKT-coachen Micke Blomqvist.

Som vanligt när ett idrottsgäng är i farten blir det lite tävling av det hela. Förhandsfavoriten Jesper Hallberg hämmades av att ha dragit axel ur led på träning just före helgen och därmed var det en öppen historia om vem som skulle ta titeln som Umeås storfiskare nummer ett.

Resultatet blev lite skrällartat med Johan Rönström som ”champ” med en regnbåge på 52 centimeter och cirka 3 kg. Som god tvåa David Jallow.

En nybörjare som före start var ganska tveksam till vildmarkslivet var amerikanen Gerald Williams II ursprungligen från Atlanta, Georgia. Han kom till Umeå närmast från La Sierra University i Kalifornien, som ligger i Riverside utanför jättestaden Los Angeles.

– Men han var den som var kvar längst, han älskade naturen och fisket, hälsar Micke Blomqvist.

Bilden: Umeås assisterande coach Micke Blomqvist har fått napp – det blev en tvåkilos regnbåge som högg på en spinnare.

I slutet av detta inlägg smyger vi in en rad om bronsmatchen i OS-basketen: Pau Gasol gjorde 31 poäng och tog 11 returer när han ledde sitt Spanien till medalj efter vinst med 89-88 mot Australien.

OS-finalen mellan USA och Serbien börjar klockan 20.45. Sändning i TV3 från kl 20.40

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.