Umeågängets tuffa resa

Umeå hade fem representanter i Finland i samband med landskampen Finland-Sverige, resan var samtidigt ett arrangemang av Svenska basketbollförbundet med en helg välfylld av aktiviteter och grupparbeten.

Det blev en tuff resa även ur aspekten att mycket mat serverades med täta intervaller och utrymmet för sömn var begränsat. Nöjda men trötta kom gänget på bilden hem.

Från vänster: Andreas Bergeli, klubbdirektör Umeå BSKT, Luca Romano, ungdomskonsulent KFUM Umeå samt sportchef Umeå BSKT, Joakim Genetay, styrelseledamot Udominate Basket, Anja Rubach, basketdomare, samt Marie-Charlotte Nilsson Hegethorn, en av basketförbundets utsedda ambassadörer för Easy Basket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.