I en bra sits

BC Luleå är obesegrat på hemmaplan, har snott en vinst nere i Täljehallen till 2-0 i finalserien mot Kings.

-Vi har vunnit två och det har satt oss i en bra sits, men nu är det ny match och en ny uppgift. Det har krävts vårt absoluta max för att vinna de första och det kommer att krävas lika mycket eller mer. Försvaret behöver bara på topp, kampmomenten skall vinnas, returerna behöver erövras. Dessutom behöver vi våga spela avslappnat i anfall och sätta ett par skott, säger coach Peter Öqvist till klubbens hemsida inför final 3 i Luleå.

Luleå-coachen trycker på laginsatsen som gav bortasegern i final 2.

‘- Det känns otroligt skönt att vi haft försvarsspelet, offensiva kylan och vinnarskallarna i slutet. Det är såklart lätt att se Brandons (Rozzell) fantastiska insats senast men glöm inte bort resten av laget. Samtliga som satte foten på golvet jobbade med stort hjärta och gjorde allt vi kan kräva av dem!

Uppkast i final 3:7 är klockan 18:04 lördag i Luleå Energi Arena.

Efter förlusten i förlängning på hemmaplan summerade Södertäljes coach Vedran Bosnic läget så här på klubbens hemsida;

– Grattis till Luleå, de hade mer fokus i förlängningen, jag tycker att vi spelade en väldigt bra match. Jag ger credit till mina spelare, många av dem spelar skadade, försöker sitt bästa, lång säsong för oss. Det här är en av matcherna i finalen, andra matchen, vi måste förbereda oss för nästa match i Luleå och försöka spela bättre än i dag, då har vi chansen att vinna matchen där.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.