Kings nye coach klar…

Intressanta uppgifter finns i dag i Länstidningen Södertälje. Det handlar om den store 21-årige forwarden och Södertälje-produkten Adam Ramstedts motiv till att skriva på nytt tvåårskontrakt efter ett par säsongen på bänken i Södertälje Kings.

Det handlar om coachbytet. Vedran Bosnic har gått vidare och ny headcoach ska in.

– Jag har all respekt för Vedran och hans resultat i Kings, han är en av de bästa coacherna. Men det har inte varit den bästa tillvaron för mig. Med den nya coachen som kommer in ser jag nya möjligheter, säger Adam Ramstedt till LT.

– Det kommer nog ut i dagarna, jag vet vem det blir. Och jag tror att jag kommer att få en bra chans i Södertälje nu, det är så jag känner, säger Ramstedt till LT.

Bloggen: Det vore överraskande om det inte blir så att den som tar över är assisterande coachen Ludwig Degernäs, som skött Kings när Bosnic varit upptagen av annat – som landslaget.

Uppdatering: Flera källor uppger att Degernäs är klar som Kings coach. Själv säger han så här i en kommentar till Länstidningen: ”Jag kan inte kommentera det just nu. Jag har valt att inte säga något ännu. Det är lite faktorer som spelar in. Jag har sagt att jag ska vara kvar i klubben. Det har jag beslutat, när Vedran åkte. Jag och ”Robban” (= klubbdirektör Robert Andersson) håller på att kolla på olika alternativ. En viktig faktor är att vi låste fast Adam (Ramstedt). Efter midsommar kommer vi med en pressrelease om hur det ser ut i framtiden.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.