Blandat inlägg

Här kommer ett blandat litet inlägg med diverse noteringar.

Luleå Steelers. Superettanlaget i norr som under flera år gått under beteckningen LF Future går tillbaka till sitt gamla namn.

– Anledningarna är först och främst att vi vill ha tillbaka ordet Luleå i namnet. Eftersom vi ska spela superettan på så många platser i Sverige så vill vi att Luleå ska komma ut. Och då är det ju självklart att vi ska gå tillbaka till vårt gamla namn. Vi gillar namnet, och vi kommer ju från stålstaden, säger Jeanette Linna, tävlingsansvarig i klubben till NK/NSD.

x x x x x

Södertälje Kings lyfter upp egna talangerna Adam Karahmetovic och Oskar Holm, födda 98, i A-truppen. Aktuell för kontrakt är även Dimitris Agathangelidis, även han 98:a.
Kings jobbar vidare på att få tillbaka U20-landslagsmannen Samuel Berkelund som förra säsongen spelade med Jämtland. han tränar nu med Södertälje.

– Trupperna börjar stelna i sin form. Vi har lyckats ganska bra, tycker jag. Sedan är det spännande. Vi vet ju inte var Tobias (Borg) tar vägen. Eller Dino (Pita) och Thomas (Massamba). Det är våra grabbar, samtidigt kommer vi inte ha 15 spelare i truppen, säger SBBK:s klubbdirektör Robert Andersson till Länstidningen.

x x x x x

En intressant träningsmatch spelades i går kväll. Norrköping Dolphins besegrade laget som officiellt bara har ett par spelare klara, det vill säga Uppsala, med 88-74. I Uppsala spelade bland andra Mannos Nakos och Rickard Eriksson.
Dolphins: Gerry Blakes 26, Tyrell Green 20, Abdou Medjedoub 8, Edvin Stark 7, Felix Terins 7, Nils Johansson 5, Jocke Kjellbom 5, Tim Schüberg 4, Fredrik Larsson 4 och Johnell Smith 2.
Uppsala: Axel Nordström 17, Rickard Eriksson 14, Anes Zekovic 10, Walker 10, Carter 9, Mannos Nakos 7, Lukas Friberg 3, Alan Zekovic 2 och Brandon 2.

x x x x x

Damligalaget Telge har fyllt på sin licenslista med assisterande coacher, som blir Phil Spires och Hanna Bouldwin. Samt flera egenproducerade spelare till truppen, bland dem Patricia Elias. Övriga in i ligatruppen är Gloria Bwende, Natacha Baydono, Lina Claesson, Ebba Ahlqvist, och Frida Olsson.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.