Silly: Spansk rutin i ligan

Damliganykomlingen Wetterbygden Sparks har klart med spansk rutin i form av 34-åriga Jelena Krsmanovic. Förra säsongen i Superettan blev det i snitt 7,7 poäng, 4,7 returer och 4,4 assists för guarden som står inför sitt fjärde år i Huskvarna.

Hon har även utanför planen ledaregenskaper – exempelvis som assisterande landslagscoach till det svenska framtidslandslaget på damsidan.

– Wetterbygen Basketball har kommit och bli något av min svenska familj och jag är glad över att fått chansen att stanna här ytterligare en tid. Basket för mig är en livsstil och jag älskar att utmana mig själv. Vi har nu en härlig mix av ungdomlig entusiasm och rutin i laget och jag ser fram emot att få spela mot lag som är minst lika bra som oss själva eller bättre, säger Jelena Krsmanovic till klubbens hemsida.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.