Silly: Stjärnan tänker inte vänta

En silly season-notering så här mitt under brinnande slutspel är att Uppsala-stjärnan Axel Nordström inte tänker dra något beslut i långbänk. Klubbarna står på kö för hans tjänster, både i Sverige och utomlands.

Man kan lugn säga att Umeå BSKT har minst sagt tuff konkurrens när det gäller att försöka knyta till sig forwarden som senaste säsongen snittade 19 poäng + 10 returer. Ekonomiskt starka BC Luleå är bara en av de övriga intressenterna.

– Vi får se hur det blir. Det här beslutet berör ju inte bara mig. Vi väntar vårt tredje barn till sommaren, och vi måste hitta en bra helhetslösning som fungerar för hela familjen. Men jag kommer inte vänta tills augusti med att fatta ett beslut. Utan jag kommer bestämma mig ganska snart, säger Axel Nordström till NK/NSD.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.