Optimism i Jämtland

Jämtland Basket håller optimistisk profil även i Coronakrisens tidevarv då det är högst osäkert vart allt landar. Klubben har permitterat personal och räknar med viss del av regeringens ersättningspengar via RF.

– I dagsläget gör vi ett minusresultat på kanske 200 000 kronor, om vi får bidrag från regeringen på ungefär den summan.  Men jag tror ändå att vi är bättre rustad än vissa andra föreningar. Vi är en stabil förening, med många sponsorer som är utspridda i flera olika branscher. Vi är inte beroende av några få. Däremot kommer vi säkert att tappa en del sponsorer i följdverkningarna av coronakrisen, säger ordförande Erik Westin till ÖP.

Jämtland Basket är i dagarna i färd med att anställa ny coach på treårskontrakt – och tron är stark att det ska gå i lås med förstahandsvalet.
– Ja, jag tror att vi kommer att lösa det snart. Innan påskhelgen hoppas jag att det är klart, kanske redan i kväll eller i morgon. Vi har haft en tät dialog med honom, säger Erik Westin till ÖP.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.