Klart: Bildar svensk ”chockduo”

Den tidigare svenska förbundskaptenen François Gomez förstärker sitt franska klubblag Tarbes med ytterligare en svenska. Regan Magarity är klar för säsongen 2020/2021 och blir alltså klubbkompis med Lollo Halvarsson.

– Tillsammans kommer de utan tvekan att bilda en chockduo, säger François Gomez till klubbens hemsida där nyheten presenteras.

Efter en bra collegekarriär som ledde till att hon draftades för WNBA-klubben Connecticut Sun, dock utan att ta plats i slutliga truppen för USA-ligan, så startade Regan Magarity förra säsongen sin proffskarriär i Hatay i Turkiet innan hon i slutet av säsongen bytte till Villeneuve i den franska ligan.

x x x x x

Andra silly season-noteringar:

Torbjörn Gehrke kan efter åren i Jämtland vara på väg till nytt coachjobb utomlands och för samtal med en icke namngiven klubb.
– Det är tidigt i processen, men utomlands är ändå utomlands, säger en förhoppningsfull Gehrke till ÖP.

Luleå Basket har ögon för ”Årets forward” i SBL dam – kanadensiskan Samantha Cooper som gjorde succé i Wetterbygden och toppade hela ligan med snittet 20,9 poäng och 14,4 returer per match.
”Hon finns med på vår lista. Samantha är en riktigt bra spelare”, avslöjar tränaren Robin Sandberg för NSD-Bloggaren Peter Lindvall.

x x x x x

Här är lite höjdpunkter med Magarity från EM-slutspelet 2019.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.