Silly: Mer från rovfågel-nästet

Ännu en spelare fostrad i rovfågel-nästet är klar för ligaspel kommande säsong. Senaste nytt är att 22-årige guarden, BK Vråken-fostrade, Jonatan Arvidsson vänder hem till Luleå efter ett par år på juniorcollege i USA.

– Det är jätteroligt att ha Jonte tillbaka. Han har utvecklats stadigt och blivit bättre och bättre för varje gång man sett honom. Han är en kvick guard, en målgörare som också är bra på att spela fram andra. En tuff spelare som är aggressiv där ute, säger BC Luleå-tränaren Peter Öqvist – som själv började i BK Gladan.

I dagsläget har BC fem klara spelare för 2020/2021, Denzel George har gått RIG Luleå men är från Solna Vikings, Axel Nordström är förstås från Uppsala – men övriga tre är Luleå-grabbar. Förutom Arvidsson så finns Alexander Yemane från BK Gladan och Adam Rönnqvist från BK Höken.

– Det är skitskoj med lokala Luleåprofiler i laget. Det är egentligen därför vi håller på – för att grabbarna från Luleå ska få chansen att tävla om SM-guld och nå så långt de kan, säger Peter Öqvist.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.