Silly: Massor av rutin

Lettiske forwarden Ernests Kalve har tonvis med rutin. Utöver i hemlandet har 33-åringen spelat i Tyskland, Italien, Litauen, Turkiet, Ungern, Rumänien och Estland, plus Sverige förstås där han gjort en säsong i Sundsvall samt förra säsongen i Köping då han kom in i laget i slutet av november för att sedan snitta 10 poäng och 4 returer på 23 min/match.

Nu är det klart att Kalve ska spela vidare i Köping Stars även säsongen 20/21.

– Att Ernests kommer tillbaka borgar för kvalitet och professionalism. Det här är en kille som ger allt för sitt lag på både träning och match. Vi vet också att han kommer ge oss skytte och väldigt fysiskt försvarsspel. I och med att Ernie är med från start denna säsong kommer vi också kunna använda honom på flera positioner, säger Köpings coach Panagiotis Nikolaidis.

x x x x x

Borås Basket har denna dag presenterat en förlängning, 21-årige guarden Filip Hellgren blir kvar i ligatruppen. Förra säsongen blev det nio matcher med inhopp på ett par minuter per match för Borås-produkten.

Fem klara Borås-spelare är i dagsläget: Fredrik Andersson, DeAndre Davis, John Brändmark, Max Lundström och Filip Hellgren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.