Lite av varje

Svenska herrlandslaget har dragit till Istanbul, Turkiet. Umeås Nathan Dawit är med i blågult –  även Norrköpings Tim Schüberg är med på resan, det var med andra ord inte så illa med den stukade foten från slutsekunden i sista ligamatchen före landslagsfönstret.

x x x x x

Allra sista matchen före ligauppehållet – den spelas i kväll tisdag och gäller Fryshuset-Nässjö.

x x x x x

Matchflytt: Umeå BSKT och Borås Basket gör en form av lång rockad och skiftar hemma/bortaspel. Här är två matchändringar;
Fredag 11/12 kl 19.04: Umeå-Borås (flyttas från 29/1)
Tisdag 2/3 kl 19.04: Borås-Umeå (flyttas från 12/12)

x x x x x

Denna vecka ska Oliver Gehrke träna med Norrköping Dolphins.

x x x x x

Jämtland Baskets coach Adnan Chuck spanar efter ny pointguard. Inget verkar hugget i sten ännu – enligt ÖP-bloggen har klubbens styrelse åtminstone för stunden gjort halt. ”Pausknappen är nedtryckt”, säger ordförande Mikael Bernervall.

x x x x x

Clown-debatten: Onekligen visst underhållningsvärde i allt snack före, under och efter TV-sända toppmötet i SBL Dam – Alvik Basket-Luleå Basket. I korthet så öppnade Luleås coach Robin Sandberg med att inför matchen gå ut med att: ”Jag tycker Alvik är jättetunt” och att Luleå har bättre bredd i truppen. Efter segern där Alvik spred på speltiden sade stjärnan Janel McCarville ”Vi vet vem clownen är”.

x x x x x

Kommande helg i SBL Dam;
Lördag: Alvik-Uppsala, Helsingborg-Visby, Norrköping-Södertälje, Högsbo-Eos, A3 Umeå-Mark.
Söndag: Luleå-Wetterbygden.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.